miércoles, 2 de enero de 2008

Tota la informació sobre joc, joguets i educació

La web «Ludomecum» informa i orienta sobre els joguets que millor s´adapten als xiquets

Levante-EMV, València
Més de 1.500 joguets ordenats per criteris pedagògics en el cercador més potent. Tota la informació sobre joc, joguets i educació. Per a pares i mares, mestres, educadors socials, i totes aquelles persones interessades en el món del joc i el joguet i la seua importància en el desenvolupament de les persones.
La direcció digital www.ludomecum.com ajuda tant als qui volen fer un regal, com a aquelles persones que cerquen informació o volen saber si el joguet que l´han demanat els seus fills és adequat per a ells.
La pàgina web www.ludomecum.com és una pàgina digital espanyola especialitzada en jocs i joguets educatius, amb més de 700 productes de les marques i els fabricants més coneguts del mercat.
Actualment, conta amb la col·laboració de més de 35 fabricants, i el seu objectiu per a enguany és arribar a les 1.300 referències.
En ple funcionament des de novembre de 2003,www.ludomecum.com es va crear aqueix mateix any per a facilitar i orientar en la recerca de jocs i joguets pedagògics a docents, pares, educadors i responsables de ludoteques, amb una orientació pedagògica. Es tracta d´una web dirigida a tota la comunitat educativa.
Ludomecum ha estat creat i assessorat per un important equip pedagògic, integrat, entre uns altres, pel doctor Gonzalo Jover, Catedràtic de Teoria de l´Educació de la Universitat Complutense de Madrid, i Sra. Imma Marín, assessora pedagògica de la Fundació Créixer Jugant.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio